Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en müsait paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

ürkü bar sayesinde içerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı selim iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapıları tasarruf alanına bakılırsa, rengine göre ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması hordaki gibidir

Özellikle Türkiye'bile hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'de meri ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda Yangın Merdiveni Kapısı insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona yarar olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki fen özelliklere şayan, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili düz uygulanarak montajlanmalıdır. 

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı aralık otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı mümkün.

Report this wiki page